#Topoolorgrafies · CODE±NOWNESS (Projecte en Residència a la Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació)

image006

 Esdeveniment realitzat l’11 i 12 de Desembre 2019 a la Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació

L’esdeveniment CODE±NOWNESS respon al potencial actual de les tecnologies de vídeo livestream y vídeo online com un motor d’innovació cultural i com un mitjà online per a la creació i producció de la cultura contemporània.
Impulsat per LIVEMEDIA, </CODE±NOWNESS> Meritxell Virgili/Osmologies participa en l’exposició oberta al descobriment, el diàleg i la participació en un espai on les interfícies audiovisuals de vídeo livestream es materialitzen en l’entorn connectat.
Els dos components principals de l’esdeveniment van ser:
La instal.lació plató WORKFLOW LIVESTREAM presentava els projectes desenvolupats a Fabra i Coats-Fàbrica de Creació de Barcelona amb un format d’assaig audiovisual live online. L’esdeveniment va representar una sèrie de debats WORKING SESSIONS Q&A en col.laboració amb Editorial Gedisa, per pensar la nostra contemporaneïtat des de la perspectiva de la nova logística de la imatge amb l’estratègia cinemàtica i les tecnologies mòbils, junt amb els corrents de pensament filosòfic, social i dels mitjans de comunicació audiovisual.

CODE±NOWNESS _ la instal lació plató WORKFLOW LIVESTREAM: #TOPOOLORGRAFIES_Barcelona Meritxell Virgili (Web)

(OBRA REALITZADA EN EL DE LA FÀBRICA DE CREACIÓ FABRA I COATS DE BARCELONA / FIRST OUTLINE)

Acte que es va retransmetre més tard a TV Betevé – Pantalles – Codenowness – Topoolorgrafies_Barcelona,

5 de febrer 2020.

***

 IMPROVIZACIONS #TOPOOLORGRÀFIQUES

Pràctiques descriptives etnoolfactives in-situ a través del Canal de Periscope de Meritxell Virgili/Osmologies

Canal Periscope Meritxell Virgili · Improvizacions #Topoolorgràfiques

Les dinàmiques olfactives del que sentim, percebem, memoritzem, anomenem i categoritzem fins a la representació olorgràfica d’una realitat ambiental compartida, en una sèrie de transmissions d’entorns olfactius en livestream.